2022/05/21

Kass vs. K-rauta

Mul on uus lahing pidada. Tellisin k-rautast grilli. Nutsin ja tellisin. Kuna see oli nii suur, et postiautomaati ei mahu ja kaalub üle 15 kg, pidin võtma ultrakalli kulleriga kohaletoimetamise, mille hind moodustab märkimisväärse osa grilli enda maksumusest. Selleks, et transpordi hinna eest veidi rohkem saada, tellsin laste jaoks terrassile uue kiige ka. Ja kiigele riputuskonksud ka igaks juhuks. Kolm päeva hiljem sain sõnumi, et kuller toob mulle paki. Süsteem lubas selle pakiautomaati suunata. Suunasin. Need olid kiige riputuskonksud. Veel kolm päeva hiljem sain uue sõnumi, et saan kulleriga paki. Suunasin pakiautomaati. Sain kiige. Nüüd, kus mul kiik ja riputuskonksud mõlemad olemas olid, sain kiige üles panna.

Noh, veel kolm päeva hiljem sain K-rautalt kirja, et see grill, mille pärast ma üldse tellimuse tegin, on otsas ja kannavad mulle selle eest raha tagasi. Muidu oleks käega löönud, aga tegu on minu jaoks tundliku teemaga. Tellisin mõned aastat tagasi Kaubamaja e-poest kausi. Kauss võis maksta umbes 21,99 või midagi sellist. Kuna alates 25-eurosest ostust alates pakkus Kaubamaja tasuta tarnet, lisasin ostukorvi 2,99 EUR maksva juukseharja, mis oleks nagunii kohaletoimetamise hind olnud muidu. Mõned päevad hiljem sain kätte juukseharja ja kirja, et kahjulugu, aga kausid on otsas. Nii olin ostnud 2,99 eest juukseharja, mida ma tegelikult tahtnud polekski, kui tasuta poleks saanud. Lisaks osutus see täiesti kõlbmatuks harjaks ka.

See asi tundub olevat süstemaatiline. Otsustasin maailma parandama asuda ja kirjutasin K-rautale, et ainult selle grilli pärast olin nõus 7,99 eurot 15+ kg toote kulleri eest maksma ja palun mulle see 7,99 ka tagastada.

Paar päeva hiljem sain sellise vastuse:

Tere!

Tänan Teid kirja eest. 

Palun võtke meiega uuesti ühendust kui olete kauba kätte saanud. Seejärel tagastame Teile tarneraha vahe. Vabandame tekkinud ebamugavuste pärast ning soovin Teile kaunist päeva jätku!

--

Kõike head soovides

xxx


Hetk segadust. Kätte saanud millise kauba? Selle, mille nad mulle juba ammu jupi kaupa on kohale tilgutanud? Või on K-rauta loonud mingi lõpmatusetsükli, kus maksavad grilli, mida nad tarnida ei saa, tarnimise eest raha tagasi siis, kui see kohal on?

See grill on ka neil endiselt e-poes saadaval veel. Tuleb proovida igas olukorras midagi head leida ja siinkohal olla tänulik, et ma liha veel marinaadi polnud jõudnud panna.

2 kommentaari:

  1. Mul oli väga sarnane lugu Rahva Raamatus. Ka tahtsin üht konkreetset raamatut ja lubati veel samal päeval koju kätte toimetada, mingi kampaania oli. No ma siis arutlesin, et kui ma juba tellin, siis võin ju veel tellida. Maksin kõik ära ja tuli teade, et see raamat, mille pärast ma üldse tellimuse tegin, oli läinud ja "kahju küll, aga me kanname sulle raha tagasi, ups, ära pikka viha pea!" Noh, see oli 2 aastat tagasi. Mitte, et ma viha peaks, aga ega ma enam neilt tellinud pole küll.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ma sain täna transpordiraha tagasi. Great success.

      Kustuta