2018/09/06

Miks ma täna juba viis tassi kohvi olen joonud

Ma sain lõpuks selle aasta esimed omakorjatud seened pannile! Küll vähe, sest suurem osa eilsel rattaringil leitud seentest olid kas tohletanud, mulle tundmatud riisikad või kasvasid eramaal, aga parem kui üldse mitte midagi. Seenelt tagasi tulles lipsas kass õue. Ta ei tohi küll õues käia, aga kuna ta väga ontlikult kohe ukse kõrvale auto alla passima jäi, lõin käega ning otsustasin probleemiga natuke hiljem tegeleda, sest seened oli vaja pannile lõigata.


Õhtul läksin vara voodisse, sest olin juba hommikul kella viiest üleval olnud. Olin juba magama jäänud, kui korraga välgatas, et kass on ju veel õues. Oligi kuidagi rahulik õhtu olnud kodus. Kõigel on oma hind ja nii pidin end voodist välja ajama poole une pealt. Kass juba ootaski välisukse juures ja tegi rõõmsalt "kurr!", aga tuppa ei tulnud. Ma siis jooksin veerand tundi poolpaljalt hoovis mänguhiirt nööriga järel lohistades kassi ja naabrite rõõmuks ringi. Kass tegi muudkui "kurr-kurr!", aga kätte ka ei andnud. Lõpuks lõin käega ja käskisin mehel, kes pikemalt arvuti taga tööd oli jäänud tegema, enne magama minekut probleemiga tegeleda. Öösel korra ärgates magas kass mu jalgade juures. Ju siis oli asi korda saanud.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar