2018/08/27

Selle nädala esimene tüng

Sügis tuleb, linnud valmistuvad parvlema ja rahvas hakkab vaikselt puhkustelt kontorisse tagasi valguma. Täna oli ka meie alati heatujuline Jori-Pekka oma Soome mökkist kolmenädalaselt puhkuselt tagasi. Külakostist oli kaasa toonud Soome lagritsat. Mina oma kehva soome keelega sain aru, et lagrits on sidrnunheinaga. Lagrits on mu lemmik, kuigi see mu näo punne täis ajab. Sidrunhein on ka mu lemmik ja mõjub punnidele hästi. Pärast lasin igaks juhuks google`i tõlkerobotist ka teksti läbi ja sain teada, et ei olnudki sidrunheinga lagrits, rohutirtsudega lagrits oli hoopis, aga selleks hetkeks olin ma juba pool pakki ära söönud. Krõmpsus küll, aga sidrunhein krõmpsub ju ka. Ühesõnaga õppige keeli sõbrad, tuleb kasuks elus.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar