2016/05/25

Muutused

Kaks asja siin maailmas on samavõrra piinarikkad kui kasulikud: õppimine ja muutused. Ma olen samas ettevõttes samal ametikohal juba 7 1/2 aastat. Kohati hakkas juba masendavaks minema. Lähed hommikuti tööle, uus päev, aga ikka samad jamad, mis eile või viis aastat tagasi. Viimasel ajal on olukord uuel viisil frustreeriv. Lähed hommikul tööle, vanad jamad on ka, aga juurde tekivad mingid täiesti uut tüüpi probleemid. Vanad tunduvad uute kõrval nagu ammused head tuttavad, kellega kohtumine isegi rõõmu valmistab.

2 kommentaari:

  1. Elu on näidanud, et uues kohas on täpselt samad jamad (kui mitte hullemad)... Seega ka töökoha vahetus ei pruugi lahendus olla.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. See on küll õige. Mul on pigem on asi selles, et ma olen sama asja ebatervelt kaua teinud. Tööandja on mul väga-väga okei, lihtsalt vajan uut või täiendavat väljundit. Olgu siis tööl või töövälist.

      Kustuta