2014/11/06

Varastada tuleb uhkusega

Kunagi esimesel korral Selveri iseteenindussüsteemi kasutades skänneersin ühte toodet kogemata topelt. St korvi panin ühe asja, aga piiksu tegin kaks korda. Ostukontrollis tuli see välja. Kuigi eksisin poe kasuks, olen nende süsteemis ikka petturi ja sahkerdajana kirjas. Selveris käin harva, siis ka pidevalt keti erinevates kauplustes ja nii ongi alati mul ostukontroll kaelas (paras masohhism on muidugi jälle iseteeninduspuldi järele haarata, aga hea küll). Kõigepealt piidlevad mind kahtlustava pilguga, siis kisuvad kõik mu süsteemselt pakitud ostukotid laiali ja lõpuks viskavad mingi haledalt väikese Lotte šoksi vabanduseks. Kuni viimase korrani. Juhtusin Pirita Selverisse. Seal oli üks päris viisakas Rieslingi vein parajasti kampaanias. Kuigi väärikas sort, mina Rieslingeid ei armasta. Keerutasin pudelit pikalt näpu vahel, aga lõpuks panin ikka kärusse -  hind oli hea ja kui mõnele minust parema maitsega inimesele eksprompt küllaminek juhtub, on mugav kohe kodust kaasa haara. Poest väljudes rõõmustasin, et näed ostukontrolli ei olnudki. Siis hakkasin mõtlema, et kärus oli ju pudel veini ka ja vanuse kontrolliks oleksin pidanud ikka vähemalt hetkeks müüja tähelepanu saama. Uurisin hiljem veel ostutšekki ja tuligi välja, et olin veini jätnud läbi piiksutamata. Ühesõnaga iga kord kui aus olin, oli mingi ostukontroll ja kui varastasin, siis mitte kottigi. Ma olin juba kodus ka ja tagasi ei viitsinud minna. Pekki, minu meelest võivad nad oma Lotte šokolaadiga ennast ise nuumata ja nende 10 ostukontrolli eest võin ma 7-eurtsise veini saada küll. Kui juba varastada, siis uhkusega!Täna hakkas sõbranna kurtma, et oli samuti Selveri ostukontrolli sattunud ning müüja avastaski ühe läbi löömata toote. Ta ausa inimesena läks nii ähmi, et alles kodus nägi, et tegu oli kassapidaja, mitte tema eksimusega. Müüja oli ühte eset kaks korda piiksutanud, kuigi seda vaid üks oli. Kui me nüüd sõbrannaga minu tasuta veini mõnel reede õhtul ikkagi koos ära jooksime, oleksime mõlemad Selveriga tasa.

1 kommentaar:

  1. Saaks selle "ausalt ja uhkelt" virutatud veini kuidagi minu kontole delegeerida - polegi ammu šokolaadikest saanud:P

    VastaKustuta